Endringar i terminliste for mai – juni 2012

Frå og med neste øving og ut skuleåret vil øvinga vare til klokka 17.00 for alle musikantane. Hugs å ta med god niste desse dagane.

Viktig: Alle må dessutan ha med noteklyper, marsjmapper, regntrekk til instrument (gjeld fløyter og klarinettar) og beresele (gjeld tuba og bariton). Det gjeld alle øvingane framover.

Det viktige som skjer framover:
Fram mot 17. mai treng vi å finpussa både spele- og marsjeringsformen. Vi har difor sett opp ei ekstraøving den 16. mai frå kl 17.00 til 18.30 på Kvåle skule. Det er viktig at alle merkar seg dette tidspunktet og stiller på øving denne ettermiddagen!

Programmet for 17. mai blir som vanleg barne- og skuletog, speling på omsorgssenteret, speling på Torstad og speling i folketoget og på Fosshaugane. Tidspunkta er sette opp i den redigerte SSM terminliste mai juni 2012. I år stiller alle musikantane i valfrie finklede på 17. mai. Mange ynskjer å gå i bunad, og då vert me uansett ikkje likt kledde.

Torsdag 24. mai kl. 17:00 skal me delta på ein utekonsert i sentrumsparken saman med Sogndal storband og Songdal musikklag. Dette vert kjempemoro! Antrekk: raud hettegensar og svarte beinklede, sokkar og sko.

Laurdag 9. juni, er det eit stort songarstemne i Sogndal og vi er spurde av arrangør Sogndal songlag om å leie kora i oppmarsj på føremiddagen denne dagen. Vi har ikkje nøyaktig tidspunkt for dette enno. Antrekk: raud hettegensar og svarte beinklede, sokkar og sko.

mvh

styret og dirigenten

Comments are closed.